Kundtjänst - 073–59 59 759 (10-14) eller order@lajbansson.se

Decco Cream skrivbord 77 x 120 x 60 cm, Fraktfritt

3,450.00kr

Art. nr. B1-120 Decco Cream. Kategorier: , , . Etikett: .

Produktbeskrivning:

Decco Cream skrivbord 77 x 120 x 60 cm, Fraktfritt. Tidsenliga exklusiva ungdomsmöbler i högsta kvalité som gör sig mycket bra i alla ungdomsrum som vill ha det lilla extra i tidsenlig design. Med graverade, upphöjda och målade lådor tillverkade i MDF och snittsiga detaljer gör detta skrivbord till något extra. Alla lådor och dörrar är utrustade med  ”tyst” stötdämpande, stängning.  Montering krävs.

Viktigt! Leveranstiden på Alla Baggi ungdomsmöbler är 4-6 veckor. Detta för att tillverkningen av just din från Baggi startar när du har beställt dina varor från oss.

Om Baggi: Kvalité och Säkerhet. Baggi använder dom högsta kvalitérna på allt material som används i sina möbelserier och har Certifierad tillverkning. Alla dörrar och lådor är utrustade med ”soft”-system som gör att dörrar och lådor stängs ljudlöst. Säkra färger. Alla färger är barntestade, certifierade och godkända för kontakt och användning just mot barn och ungdomar. Hygienklass E1. Alla Skåpkomponenter är tillverkade av reptåliga laminerade skivor med E1 Certifikat. 

Se även våra andra ungdomsmöbler i samma serie.