Neath oH smarta förvaringslösningar

star-wars-lekmatta

Neath Oh har verkligen tänkt igenom sitt koncept av smart förvaring. Vi har nu två av deras storsäljare i vårt sortiment. Vi börjar med att presentera dom söta Pick-Nick väskorna för dom mindre barnen. Det är inte bra en praktisk förvaring av maten utan matlådn blir även ett sittunderlag ute i skogen. Hur många gånger är inte fuktigt i marken när barnen ska sitta och äta sin matsäck? Många gånger kan vi säga. Hur många gången kunde mellanmålet smaka bättre på sommaren när det är varmt ute. Neath OH´s Mellisväskor uppfyller alla dessa kriterier.

Mellisväskorna håller kylan i ca. sju timmar om man stoppar i en kylklamp i väskan. De finns i sex olika modeller. De går att öppna helt så att man kan använda väskan till att sitta på eller som underlag när man äter. De är otroligt robusta och man kan slita och dra i dragkedjorna utan att de går sönder. Dock måste man vara aktsam med tygöronen och inte dra i dem!

Alla våra mellisväskor är fria från bland annat BPA, bly, PVC och ftalater. Tillverkad i mycket hög kvalité.

Neath Oh har även snygga förvaringslådor som inte bara är till för att förvara leksaker i. Dom flesta förvaringslådorna har dragkedjor i hörnen. Dra ner dom så har du förvandlat förvaringslådorna till en lekmatta! Det tycker vi är smart. Dessa förvaringslådor är tillverkade i slitstark nylon av högsta kvalité. En stor del av förvaringslådorna kommer från Lego. Finns med Dinosauriemotiv, Prinsessor, bilar, Star Wars, bonde och många fler märken.

star-wars-lekmatta star-wars-förvaringkista millennium-falcon lego-star-wars-millennium-falcon stor-förvaring-lego-star-wars star-wars-lego-förvaring lego-förvaring-star-wars Star Wars förvaring star-wars-förvaringslåda leksaker-legomatta legomatta legolåda-stor-röd-blå legolåda-blå-gul gul-legolåda legokorg lego-city-lekmatta lego-förvaring lego-lekmatta lego-förvaringslåda lego-friends-förvaringlåda lego-frineds-lekmatta tåg-leksakslåda tåg-förvaring förvringslåda-bilar-i-textil lekmatta-bilar-md-förvring rund-förvringlåda bilförvaring alla-delarn-bilförvaring leklåda-bilar bilar-textilförvaring-lekmatta bilar-förvaringlåda arg drg arg adawd wq 61MCQOFAIGL farmer-liten NOA1652XX NOA1512XX NOA1652XX1 NOA1512XX1 NOA1652XX3 NOA1513XX NOA1652XX5 NOA1513XX1 NOA1651XX NOA1652XX33 NOA1511XX NOA1652XX66 NOA1511XX2 NOA1511XX1 NOA1652XX (2) farmer-mellan NOA1511XX3 awdawd farmer-liten farmer-mellan dino-mellan-förvaringlåda dinoförvaring dino-mellan förvaring-dinosaurier NOA1043X2 NOA1043X21

 

by admin